KING'S BOSKOOP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King's Boskoop. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:34 Toppers
2 okt 2022 om 2:46 Portie”s worden met de dag kleiner en onwijs brutale medewerkers!! Geen aanrader
25 sep 2022 om 9:53 Bestel al jaren bij Kings, maar deze keer ging veel mis: langer dan 2 uur moeten wachten en de pizza was aanzienlijk kleiner en minder belegd dan we normaal gewend zijn. Eerlijkheid gebied te zeggen dat er wel gebeld is met excuses ivm een storing.
22 sep 2022 om 19:01 Was lekker maar extra voor olijven betaald maar niet terug gevonden op de pizza helaas!
18 sep 2022 om 20:31 Vreselijk! Voor de tweede keer achtereen pas na twee uur bezorgd én niet gesneden, waarvoor we speciaal nog gebeld hadden. Heel veel gasten al naar huis… Al twaalf jaar bestellen me met veel plezier bij Kings. Wat is er nu aan de hand?!
9 sep 2022 om 20:31 Eten is heerlijk en bezorging altijd goed
4 sep 2022 om 21:08 Als we bestellen dan eigenlijk altijd bij Kings. Prima eten, altijd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Geen opmerkingen, is gewoon goed.
27 aug 2022 om 21:29 Hier nog nooit eten besteld maar dat gaat vanaf nu veranderen. De lasagne was verrukkelijk net als de salade, kan het iedereen aanbevelen!
25 aug 2022 om 23:56 de shoarma op de pizza was duidelijk niet vers en verbrand dat we hem niet konden eten! ! de kapsalon was slecht en de hamburger was ook niet lekker. zelfs de kipnuggets waren erg slecht.. de salade en de friet waren goed…zal niet opnieuw bestellen
21 aug 2022 om 21:40 Heerlijke krokante , dunne pizza. Lekker van smaak. Je kan zelf toppings extra toevoegen. Lekkere aardappelschijfjes erbij. Al met al heerlijk gegeten.
17 aug 2022 om 19:38 Altijd bestel ik lasagne. De kwaliteit van dit gerecht gaat de laatste tijd nogal achteruit. Ik zal dit dus in de toekomst niet meer bestellen.
13 aug 2022 om 19:44 Foutloze levering en bijzonder smakelijke pizza en shoarmaschotel.